Telefonterapi

”Den menneskelige stemme tager med andre ord afsæt i vores følelser og indre oplevelsesverden, og den bygger dermed bro til omverdenen, hvor mennesket er i relationer og interaktioner.” Sanne Storm

AT LYTTE og VÆRE OPMÆRKSOM og AT LADE SIG LYDE

Ifølge studier er telefon-terapi lige så effektivt, som hvis man kommer til terapeutens praksis.

Klient og terapeut slipper for andre forstyrrende elementer, så vi kan koncentrere os om stemmen og ordene fremfor, hvordan vi fremstår for hinanden.

Du kan måske opleve dig mere fri, fordi telefonen giver dig en større grad af anonymitet.

Hvis du lider af angst, kan det være en lettelse, at du ikke skal mødes med terapeuten i klinikken. Det kan netop sætte angstsymptomerne i gang i en grad, der gør det vanskeligt for dig at koncentrere dig om terapien.

Hvis du er i en akut krise, er det mere fleksibelt for dig, at du ikke skal bruge tid og energi på at planlægge muligheder for at møde op i klinikken.

Emner for samtalen kan handle om afklaring/udvikling, stress, angst, depression, traume sorg, ensomhed, vrede, konflikthåndtering, misbrug, selvskade eller andet som du finder vigtigt at forandre i dit liv.

Samtalerne kan følges op med mails med beskrivelser af øvelser, registreringsmateriale og opsummering af fokuspunkter, så du har noget håndgribeligt at støtte sig til ved siden af samtalerne.

Jeg praktiserer alle terapiformer, som beskrevet under fanen TERAPI, som telefonterapi.

Et vellykket terapiforløb kan hjælpe til at genfinde ressourcer, mod og engagement samt
fornyet vitalitet.  Kontakt mig gerne for en gratis uforpligtende telefonisk forsamtale.

 

Livsvilje ved Psykoterapeut og Coach Jens E. Mortensen i Aarhus

Jeg tilbyder samtaleterapi i Arhus ved:

Angst, stress, depression,  præstationsangst,  fobier, selvskade, spiseforstyrrelse, skam, ensomhed, mistrivsel, mobning, omsorgssvigt, traume, vold, vrede, konflikter, krise, eksistentielle kriser, sorg/tab, sygdom.

Eller andet som du finder vigtigt at tale om i forbindelse med din personlige trivsel.