Om mig

Af alle latterlige Ting forekommer det mig at være det allerlatterligste at have travlt! Søren Kierkegaard

Mit navn er Jens E. Mortensen.

Jeg er født i 1953, er gift og har to børn og seks børnebørn, og har i næsten 30 år arbejdet på Gøglerskolen i Aarhus, først som teaterlærer og senere som mentor med speciale i personligt støttende samtaler med sårbare unge.

Nu har jeg etableret mig med selvstændig praksis under navnet Livsvilje.

Jeg er uddannet socialpædagog og har uddannet mig som psykoterapeut ved Essens. Mit terapeutiske engagement ligger inden for de nyere kognitive metoder som ACTMetakognitiv Terapi  og  Eksistens

ACT er blevet mit speciale, og jeg har omfattende erfaring med ACT som tilgang til personligt støttende samtaler med unge, der har et bredt spektrum af vanskeligheder i deres livssituation, ligesom jeg har solid erfaring med at undervise i ACT.

Nu hvor jeg arbejder som selvstændig, er alle velkomne i min praksis, hvor jeg tilbyder forskellige muligheder for terapeutiske samtaler, coaching, supervision og undervisning med personlig udvikling som formål. 

Du kan finde det hele her på min hjemmeside, og du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har særlige ønsker, projekter og behov, hvor du kan se mine kompetencer eventuelt kan indgå. 

Jeg er medlem af Psykoterapeutforeningen og tilknyttet den certificerede  psykoterapeutuddannelse Essens, hvor jeg underviser i ACT, Coaching og i Krop og Stemme.