Om mig

Af alle latterlige Ting forekommer det mig at være det allerlatterligste at have travlt! Søren Kierkegaard

Mit navn er Jens E. Mortensen.

Jeg er uddannet psykoterapeut ved den certificerede psykoterapeut-uddannelse Essens, hvor jeg nu er tilknyttet som underviser i ACT, Coaching og Krop og Stemme. Desuden arbejder jeg som frivillig behandler på Fundamentet, et tilbud der hjælper sårbare og udsatte mennesker med at opnå og skabe positive forandringer i deres liv. Her modtager jeg også supervision.

Jeg er født i 1953, er gift og har to børn og seks børnebørn, og har i 30 år været ansat dels som Daghøjskole-underviser og senere som underviser på Produktionsskole i Aarhus som teaterlærer. De sidste seks år som mentor med speciale i personligt støttende samtaler med sårbare unge.

Nu har jeg etableret mig med selvstændig praksis, under navnet “Livsvilje”, i  Åbyhøj, Aarhus, hvor jeg er tilknyttet  behandlerfællesskabet Terapihuset.

Her er alle velkomne, og jeg tilbyder udviklingssamtaler med afsæt i nyere kognitive metoder som ACTMetakognitiv Terapi og Mindfulness. Samtaler med vægt på eksistens og mening som jeg har omfattende erfaring med i forhold til stress, angst, depression, traume, kriser eller andet der forstyrrer dig i at leve dit liv, sådan som du gerne vil.
Desuden tilbyder jeg coaching og supervision.

Jeg ser det som min opgave at understøtte en anerkendende dialog, hvor der opstår refleksion, undren, erkendelse, mening, udvikling og forandring. En dialog som er præget af ro, nærvær, accept, respekt, ansvar og glimtvis et let drys af humor.

 Jeg har 30 års undervisningserfaring og tilbyder workshop i: ACT – Acceptance and Commitment Therapy, Mindfulness, Coaching og Krop og Stemme.

For mig handler undervisning om at skabe et rum for refleksion, udvikling og læring. Det vil sige et trygt, engageret og kreativt rum. Et rum der vækker nysgerrighed og inspiration, hvor det er muligt at handle frit og eksperimenterende, og hvor “fejl” er velkomne og omsættes til erfaring og læring.

Jeg har omfattende erfaring med ACT som tilgang til personligt støttende samtaler med unge, der har vanskeligheder i deres livssituation, ligesom jeg har solid erfaring med at undervise i ACT.

Du kan finde det hele her på min hjemmeside, og du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har særlige ønsker, projekter og behov, hvor du kan se mine kompetencer eventuelt kan indgå. 

Jeg er medlem af Psykoterapeutforeningen 

Gratis forsamtale og studierabat. Se her for kontakt og priser.